Rawatan Muka Paling Efektif No.1.

Dapatkan hasil rawatan muka dan khidmat pelanggan yang terbaik dengan New York Skin Solutions.

PROMOSI TERKINI*
* untuk pelanggan baru sahaja

SELAMAT DATANG

Setelah ditubuhkan pada tahun 2004, New York Skin Solutions telah berjaya menunaikan janji dan memberi hasil yang memuaskan kepada pelanggan-pelanggan dengan menyelesaikan pelbagai jenis masalah kulit. Kami bertekad untuk memberikan pelanggan kami rawatan penjagaan kulit yang terbaik dan berkesan dengan perkhidmatan dan kemudahan yang terunggul.

MENGENAI KAMI

Sesi Rawatan Komprehensif 4-in-1

Menjalani analisis dan rawatan yang bersesuaian dengan gaya hidup, bajet dan masalah kulit anda. Kami membantu anda mencapai hasil idaman anda.

KONSULTASI PERIBADI
KONSULTASI PERIBADI
Analisis Kulit
Analisis Kulit Terperinci
Sesi Rawatan Efektif
Sesi Rawatan Efektif
Jaminan Hasil Ketara
Jaminan Hasil Ketara
KETAHUI LEBIH LANJUT RAWATAN KAMI

PENYELESAIAN MUKTAMAD UNTUK PENJAGAAN KULIT

Kulit yang sihat berseri adalah hasil daripada usaha penjagaan kulit. New York Skin Solutions bukan sahaja mengajar kaedah penjagaan kulit yang paling sesuai, dan juga kaedah untuk mengekalkan kulit anda pada keadaan yang terbaik. Produk penjagaan kulit kami terdiri daripada 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan serta diperkayakan dengan nutrient untuk mengekalkan kulit anda dalam keadaan yang sempurna.

PRODUK TERHANGAT KAMI

Jadilah Salah Satu daripada Kisah Berjaya Kami.

Sejak bertahun-tahun lamanya, New York Skin Solutions telah berjaya membantu ramai individu menyelesaikan pelbagai jenis masalah kulit. Saksikanlah kisah benar pelanggan kami tentang keberkesanan rawatan kami.

BACA TESTIMONI

IKUTI KAMI DI   Facebook twitter youtube | BORANG MAKLUM BALAS